Jeg bikset denne cæcarsalat sammen med en ostederssing sammen som blev modtaget med kyshånd både af mand og børn. ( de fik dog også lidt pastaskrue ved siden af )
Det var utrolig nemt og lækkert og bestemt ikke sidste gang der står på menuen.
Cæcarsalat
Tag et par kyllingfiler ca 4-6 til hver. Rul bacon om dem og smid dem i et ildfast fad og i ovnen ca 20 min.
Imens laver du dressingen.
50 G parmasanost
1 fed hvidløg
2 æggeblommer - brugt past
1 spsk god mayonnaise
1/2 tak god sennep - kan undlades
1 dl fløde
Smid først parmasanost i minihakkeren eller blend den. Tilsæt så resten og blendt/hak det hele igennem og så er dressingen klar.
Bland noget blandet salat sammen med nogle halv cerrytomater og stor stykker agurk sammen med nogle stor stykker parmasanost du river på gulerodsskrælleren.
Fordel salaten på en tallerken og så er par stykker kyllingen ovenpå. Dressingen kan du servere ved siden af så man selv kan bestemme hvor meget man vil ha på.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar