torsdag den 30. januar 2014

Frikadeller al Milla ( LCHF)


Her til aften stod den på deller efter Luna s ønske. Så var det bare lige at finde ud af hvordan de her deller skulle laves efter lchf leveregler så protein uden kulhydrater men med fedt ... Jeg rodet lidt rundt i køleskabet og fandt lidt af det og lidt der frem og resultatet blev de her sprøde,lækker og mættende frikadeller hvor der mere end nok til du kan fryse dem ned eller bruge dem til madpakken.

Frikadeller al Milla 
500 G hakket svinekød 
1 finthakket løg 
1/2 blonkålshovede 
50 G flæskesvær 
2 æg 
1 tsk salt 

Fibt hak blomkålen og derefter flæskesværene i foodprofeceren eller som herhjemme minihakkeren.
Bland der sammen med det fint hakket løg og bland alt sammen til fars. lad den trækker lidt og steg dellerene sprøde i smør. 


Jeg spiste en skøn salat af agurk,tomater og feta med lidt olie over. 


Du kan selvfølgelig bruge farsen til farsbrød hvor du former farsen til et aflangt "brød" og pakket det ind i bacon hvorefter der bages ca 35 - 45 min ved 200 grader. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar