Min kære mand har slået ryggen og er derfor hjemme sygmeldt denne uge hvilket gør at vi udnytter tiden i mine pauser til at spise frokost sammen og snave *s
I dag stod den på grøn salat, et æg og kylling med flæskesværpanring med et klar god Mayo til.
Mums siger jeg bare !
Opskriften er fra bogen mæt og glad af forfatter Jane faber samt mad blogger www.madbanditten.dk
Denne opskrift kommer helt sikkert til at blive fast inventar i vores køkken.
600 G kyllinginderfilet
150 G flæskesvær
1 æg
Kokosolie til stegning
Fin hak flæskesværene og put i en skål. Pisk et æg sammen i en anden skål. Vend kyllingfilerene først i æg og så i flæslesværene før du steger dem gyldene på begge sider.
Vi lavede dog kun en 1/4 til frokost.
Det smagte mega godt - Tak for mad skat ❤️
SvarSletKys
SvarSlet