fredag den 21. februar 2014

Grønkål med muskatnød

Min mand elsker elsker grønkål. 
Normalt ville jeg koge den let og så smide den i en opbagt sovs men nu laves der ikke mere mad med mel så måtte finde på noget andet og krydse finger for manden godkendte det - det gjore han heldigvis ❤️ 

Grønkål med muskatnød. 
200 G meget fint snittet grønkål
20 G smør 
2 dl fløde 
1/2 - 1 tsk revet muskatnød 
1 tsk salt 
1/2 tsk hvid peber

Snit grønkål meget fint og steg det et par min i smøret længere hvis du vil ha grønkålen hele blød men jeg kan nu godt li den lidt sprød. 
Tilsæt fløde,muskatnød,salt og peber og lad fløden ca halvt ind. 

Servers med F.eks med deller,medister eller som her ribbensteg.





Spiste 1/3 dl af det : 
326,2 kcal 
4,5 P 
31,5 F 
8,9 K 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar