søndag den 2. februar 2014

Lady og vagabonden s kødboller i tomatsause ( LCHF)

Her til aften var tatiana med i køkkent hvor vi fik lavet en omgang af lady og vagabonden og med nogle små ændringer blev det lavet om til LCHF så jeg også kunne spise med.
Ungerne fik spagitth til og jeg fik stegt spidskål i strimler. 
Det blev super lækkert og vil gerne dele opskriften med jer andre LCHF spiser *s 

Lady og vagabondens kødboller i tomatsause. 

Kødbollerne: 
1/2 dl fløde 
2 spsk sesammel
1 fed hvidløg 
2 kviste frisk hakket persille 
2 kviste frisk hakket basilikum 
500 G hakket svinekød 
1 æg 
1 knivspids muskatnød
Salt og peber
Evt lidt limeskal 

Tomatsause : 
2 fed hvidløg 
1/4 dl olie 
2 dåser hakket og flået tomater
1 tsk gold sukrin 
Salt og peber 

Du kan lave stegt kål, squash eller gulerødder stave eller hvad du nu har lyst. 
Hvis du ikke spiser LCHF så er omgang spagetti til. 

Rør farsen sammen.
Først rør du fløden om sesammel med fløde og derefter tilsætter du resten. 
Lad farsen trække imens du starter på tomatsausen. 

Tomatsausen: 
Svits hvidløg i olien uden det tager farve. Tilsæt så tomater,sukrin og lidt salt og peber.
Lad tomatsausen koge et par min før du blender det. 
Skrue ned og lad det stå og snurre imens du steger kødbollerne i olie på panden. Når de er færdig smides de op i sausen. 
"Frikadelle" panden bruger du til at stege kålen så fedtet og smage suger ind i kålen. 

Serveres i en dyb tallakeren og riv frisk pamsanost og pænt med basilikumblade - mums !! 



Lchf udgaven - kål med tomatsause med kødboller revet parmasanost og frisk basilikum. 




Hvis du laver den med spagetti, så koger du spaghett al denta og putter ned i tomatsausen før serveringen med revet parmasanost og basilikumblade.

Her til aften tilbyd Cia at børste Elias s tænder og det jo altid skønt når de gerne vil hjælp så jeg tænk hva fanen gør du bare det min pige. 
Det så sådan her ud : 




Hvorfor hun er iført i dykkerbiller har jeg ingen ide om *s 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar