Normalt grov hakker jeg mandlerne men i dag kom de alle sammen en tur i hakkeren for at afprøve om man behøvede de stor stykker da nogle af jer ikke er så vilde med det, og det lykkes rigtigt godt så Charlotte - bare i gang *s
Kan du godt li det grov ville jeg råde dig til at grov hakke mandlerne og evt valnødderne.
Rugbrød Wanna be
4 æg
100 G crem frais
100 G sesamfrø
100 G hørfrø
100 G mandler
100 G valnødder
2 tsk salt flager
1/2 dl olie
3 spsk husk - den gule til bagning
Bland æg og crem frais sammen.
Tilsæt frø og mandler. Derefter salt og olie. Til sidst tilsættes husken lad dej trække 2-3 min så fiberne kan trække ind.
Smør en rugbrødsform med olie,tryk dejen ned i og pensle det med olie. Bages ca 40-45 min ved 180 grader
Hele brødet :
3024 kcal
131 P
243,5 F
111,1 K
Hvis du skær brødet i 20 stykker som jeg har hedder det så pr skive
151,2 kcal
6,5 P
12,1 F
5,5 K
Det smager skide lækkert
SvarSlet