tirsdag den 25. marts 2014

Svinkorteletter med Ananas og bønner

Mine unger er lidt træt af mor puttet kokosmælk i alt så denne ret blev lavet med fløde men tror sagtens du kan skifter det ud med en dåse kokosmælk. 

Retten smagte ihvertfald super godt men svin og karry What not to love *s 

Svinekoletter med ananas og bønner. 

Lidt kokosolie at stege i
4-6 svine koteletter 
Karryblandning eller bare karry
1/4 pose frosen bønner 
1/4 L fløde 
2 skiver frisk Ananas i tern
50 G revet mozzarellaost 

Karryblandning: 
4 tsk karry 
2 tak gurkemeje 
1 tsk hvidpeber 
1 tsk salt 
1 tsk sukrin gold 
1 tsk hvidløgspulver 

Bland det hele sammen i en morter eller en kaffemølle. 

Smelt lidt kokosolie på en pande. 
Drys kotelletterne på begge sidder med karryblandningen og brun dem på begge sidder. 
Tag et ildfast fad og lig bønnerne i bunden.
Lig det brunet kød ovenpå før du hælder fløden over. 
Drys med Ananas og med osten før det sættes i ovnen ca 30-40 min ved 200 grader. 

Du kan vælge at spise det med blomkålsris som jeg gjore eller doble bønner i opskriften op og ikke lave noget til. 

Velbekommen 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar