onsdag den 2. april 2014

Ovnbagt blomkål

Blomkål er en af de tilbehør vi spiser mest herhjemme efter vi er gået over til LCHF - blomkål og så bønnefritter som er det størreste hit siden pepsi Max hos min mand og børn. 

Nåh men det kræver en del kreativt og indspration for at få lavet noget nyt og lækker ud af den samme grønsager flere gange om ugen. Nogle gange lykkes det andre gange ikke, i dag gjorde det og jeg er sikker på at du vil elske disse ovnbagte blomkål *s 

Ovnbagt blomkål 
1 blomkålshovede 
1 håndfuld mandler
I hump parmasanost ( ca 50-75G )
1/2 dl sesam mel 
1 tsk salt
1/2 tsk peber 

Skær blomkålen i mindre bukketer. 
Smid resten af ingerinserne op i mini hakkeren og giv det en omgang. Smid blomkål og ostemixen op i en plastiskpose og ryst den. 
Drys blomkålen ud på et stykke bagepapir og bag dem i ovne på 200 grader ca 30 min. 

Udsendemæssigt ser det ikke særlig frækt ud men smager er rigtigt god. 


I dag fik vi det med laks. 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar