tirsdag den 8. april 2014

Porre carbenade

Det her er en af de mest ganiale opskrifter jeg har brygget sammen. 
Hurtigt nemt og lækkert. 

Jeg plejer at være den størreste pasta pige så afprøver konstant muligheder for at lave "pasta" retten uden pasta. 
Denne gang kastede jeg mig over carbonaden og hold da op resultatet blev helt fantatisk. 

Carbonade porre.
350 - 400 G bacon i tern 
2 løg 
2 fed hvidløg 
1/4 L fløde 
2 æg 
Salt og peber 
1 bundt porre. 

Sæt en gryde over med vand. 
Snit porrene i stimler. 
Når vander koges smides porrene i et par min så løg smagen kommer ud men uden de bliver helt udkogte.smag på dem undervejs. 
Imens stedets bacon,løg og hvidløg sprødt. 
Si evt fedt fra et par gange men gem det til sausen. 
Hæld derefter fløden og baconfedten over bacon. 
Tilsæt lidt salt og peber.
Så vandet fra porrene og lad dem dryppe af imens du slår æggene ud i fløden. Lad det tykkende før du blander porre og sausen samme. 
Volia så der mad *s 









Ingen kommentarer:

Send en kommentar