De er slet ikke LCHF men har valgt at lad dem blive på bloggen da jeg ved rigtigt mange bruger den.
Saltkarameller
300 g sukker
150 g brun farin
3 dl fløde
150 g smør
1 dl lys sirup
3 tsk flager salt ( plus lidt til pynt )
Smid det hele i en gryde og lad det koge sig op på den 125-127 grader ved middelvarme. Har du ikke et sukker termometer så skal det tidsmæssigt koge 40 -45 min.
Smør en form med lidt olie og hæld massen i. Drysser med lidt flag salt og lad den stå er par timer på køl før du skær den ud i mundrette stykker.
1 dl lys sirup
3 tsk flager salt ( plus lidt til pynt )
Smid det hele i en gryde og lad det koge sig op på den 125-127 grader ved middelvarme. Har du ikke et sukker termometer så skal det tidsmæssigt koge 40 -45 min.
Smør en form med lidt olie og hæld massen i. Drysser med lidt flag salt og lad den stå er par timer på køl før du skær den ud i mundrette stykker.
Pakket mine ind i cellofan papir så de er klar til gæster .
Ingen kommentarer:
Send en kommentar