fredag den 17. januar 2014

Meatz ( LCHF )

I dag stod den meatz for første gang og det kom bare til at smage helt fantastisk.
Meatz er en pizza uden brød eller måske en luksus udgave af en hakket bøf. 
Den blev serveret med Anne s bønnefritter fra bogen spis dig mæt - de er blevet et kæmpe hit herhjemme og vil nok blive lavet rigtigt mange gange igennem de næste par mdr.

Først lavede jeg en tomatsovs, gider du ikke det så købe en færdig pizzasovs det skal ihvertfald ikke afholde dig for at prøve en meatz *s 

Tomatsause : 
1 dåse flået tomater 
1 løg i tern 
1 presset hvidløg 
1 tsk salt 

Lad det hele stå og simre i en gryde ved svag varme i 45 min. 
Tilsæt evt friske eller tørre krydderurter 

Kødfars : 
500 hakket kød 
2 æg 
1 spsk græske krydderier 
1 tsk salt 
30 G pinerkerner 

Rør alt sammen til en fars. Form fire bøffer og brun dem høj varme på begge sider. Lig dem på er ildfast fad, smør tomatsovs på og lige en håndfuld revet ost på hver af dem og smid dem ind i ovn på høj varm indtil ost er brun ca 10 min afhængig af graderne. 
Og vola så der meatz 




Jeg brugte bare alm revet ost denne gang med tænker at det også skal prøves med mozzarella eller gede ost eller med friske tomater eller en svampeblanding eller bacon eller eller eller - ja der kan jo komme ligesom mange slags som en "rigtigt" pizzaspiser vil bestille. 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar