500 G koteletter ( 4-6 styks )
250 G asparges i skrå stykker
2 rødløg i tynde skiver
2 fed presset hvidløg
1 dåse kokosmælk
Karry
Salt og peber
Lidt olie.
Tænd ovnen på 200 grader.
Drys koteletterne med lidt karry og salt og brun dem i lidt olie.
Put dem derefter i et ildfastfad.
Ristet 2 tsk karry i lidt olie og ristet asparges,løg og hvidløg et par min før du tilsætte kokosmælken.
Lad det koge op før du hælder det over kødet og stille det i ovnen ca 10-15 min og værso god der mad.
I hele retten er der :
1571 Kcal
102,6 P
124,6 F
24 K
Jeg serveret det med blomkålsris, lidt rosiner og forårsløg.
Peanuts kunne også ha været frækt men jeg havde desværre ikke nogle i huset.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar