søndag den 23. marts 2014

Chokoladebomber

Denne opskrifter har jeg fundet på pcoliv.dk af Nina Ebdahl og har kun ændre en smule i den. 
De er smager virkelig godt og er så enkle at lave. 

Chokoladebomber 
100 G mandelmel 
4 æggehvider 
100 G sukrin
25 G raw cacaopulver 

Crem: 
1,5 dl piskefløde 
200 G mørk chokolade 
1 spsk sukrin gold.

Tænd ovnen på 160 grader 
Pisk æggehviderne helt stiv før resten af ingerinserne sies i. 
Vend det rundt med en dejskraber hvorefter chokolademassen hældes i en frysepose og sprøjtes i små flade runde klatter. 
Bages ca 10 min. 
Køles af imens cremen laves: 
Det hele kommes i en gryde og koges tykt - køles af og smøres imellem to kager. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar