Den var super nem at lave og ungerne rå åd det bare.
Det er helt sikkert ikke sidste gang der kommer på bordet - mums
Spidskålssalat med sesamfrø/chili
1 spidskålhovede
2 tsk salt
2 tsk surin gold
4 spsk rapsolie
3 spsk raw agava ( evt honning)
2 spsk hvidvinsedikke
2 røde chilier
2 håndfuld sesamfrø
Halvere spidskålet og fjern stokken før det skæres i tynde strimler.
Drys samt og sukrin over og kram kålen med hænderne.
Lad det trække i en 1/2 time.
Imens kan du riste sesamførene på en pande og stille til side.
Vrid væsken ud af kålen.
Bland olie,edikke og agava sammen. Tilsæt de hakket chilier og vende det med spidskålen før du tilsætter de ristede sesamfrø.
Vend det rundt og lad det trække i køleskabet 1 times tid.
-kan sagtens undvære at trække så er salaten bare lidt mere sprød men smager stadigvæk lige så dejlig.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar