Tip: hvis du ganger opskriften op så har du til en omgang blomkåls cottage pie i morgen *s
Millionbøf :
500 G hakket oksekød
2 løg i strimler
1 fed hvidløg
1 dåse flået tomater
1 dl vand
Evt 1 dl rødvin
200 G Coktailpølser
200 G championger
1 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk paprika
Brun kødet,løg og hvidløg i det fedt stof du ønsker at stege i.
Tilsæt resten og lad retten stå og snurre gerne 1-2 timer.
Blomkålsmosen bestod i dag af
1 blomkålshoved
2,5 dl fløde
2,5 dl vand
50 G smør
Salt og peber
Skær blomkålen i mindre stykker og smid det hele op i en gryde og kog det mørt imens væsken tykkes det tager omkring 45 min.
Her er et billede af resterne der bliver til blomkåls cottage pie i morgen som er et lag af millionbøf i bund af et ildfastfad, blomkålsmosen ovenpå toppet med revet ost - ca 20-25 min i ovnen ved 180 grader
Ingen kommentarer:
Send en kommentar