fredag den 25. april 2014

Millonbøf

Selvom vejret virkelig oser at forår lavede jeg alligvel den rygenevarme ret til aftenmad i aften,havde bare lyst til noget rigtigt hyggemad og hvad er bedre end varm mos til at følger dig varm og rigtigt rigtigt mæt. 

Tip: hvis du ganger opskriften op så har du til en omgang blomkåls cottage pie i morgen *s 

Millionbøf : 
500 G hakket oksekød 
2 løg i strimler 
1 fed hvidløg 
1 dåse flået tomater 
1 dl vand 
Evt 1 dl rødvin 
200 G Coktailpølser 
200 G championger 
1 tsk salt 
1 tsk peber 
1 tsk paprika 


Brun kødet,løg og hvidløg i det fedt stof du ønsker at stege i. 
Tilsæt resten og lad retten stå og snurre gerne 1-2 timer. 

Blomkålsmosen bestod i dag af 
1 blomkålshoved 
2,5 dl fløde
2,5 dl vand 
50 G smør 
Salt og peber 

Skær blomkålen i mindre stykker og smid det hele op i en gryde og kog det mørt imens væsken tykkes det tager omkring 45 min. 





Her er et billede af resterne der bliver til blomkåls cottage pie i morgen som er et lag af millionbøf i bund af et ildfastfad, blomkålsmosen ovenpå toppet med revet ost - ca 20-25 min i ovnen ved 180 grader 









Ingen kommentarer:

Send en kommentar