Mums siger jeg bare !
Deler straks opskrift med jer andre.
I kan selvfølgelig selv vælge hvilken toppings i vil ha eller spise den ude nogle dikke dar *s men jeg delt den over og lavede halvdelen med en mokkacrem og den anden drysset jeg med nogle sukrinmelies.
Chokoladekage
250 G smør
200 G chokolade ca 55 %
1 tsk groft salt
1 knivspids vanijle
1 tsk bagepulver
100 G sukrin gold
1 spsk raw cacao
100 G valnødder
4 æg
50 g kokosfiber
Smelt smør og chokoladen i en gryde. Sluk den og Tilsæt salt og sukrin og derefter æggene - rør det godt igennem.
Hak valnødderne groft og smid i.
Bland kokosfiberen med vanille,cacao og bagepulver og rør det i - voila
Put det en silikonform der er skyllet i koldt vand først.
Bages 25 min ved 180 grader.
Den vil stadigvæk være lidt klæbrig indtil den er kølet lidt af.
Den smagt fantastisk skat
SvarSletKan valnødderne undlades eller er det bedre at erstatte dem med en anden nød i forhokld til konsistens?
SvarSletHvad er Surin Gold og hvor i opskriften skal det bruges.. ( kan ikke se det nogen steder i opskriften? )
Sukringold er en sukkererstatning hvis du vil bruge alm sukker dobbelt du bare mængten. Kokosfiberen kan også udskiftes med hvedemel men så er kage jo bare ikke LCHF mere *s
SletLyder som en lækker opskrift,der må afprøves i weekenden.
SvarSlet